Licit

2024.09.04. 11:30

Bea szeretne még három évet élni, a szurkolók is segítenek

A Veszprémi Szurkolói Egyesület licitre bocsájtott egy értékes kézilabdamezt, a befolyt összegből korábbi szurkolótársuk, Vinkler Bea gyógyulását támogatják.

Veol.hu

„Hello Szurkolók! Szurkolói egyesületünk a képen látható Ludovic Fabregas (a veszprémiek olimpiai, világ-, és Európa-bajnok francia beállósa - a szerk.) által használt mezt szeretné licitre felajánlani, melynek eszmei értékét tovább növeli, hogy az egész csapat aláírta. A licitből befolyt összegből pedig segíteni szeretnénk egy volt O szektoros szurkolótársunk Vinkler Bea gyógyulását. Beánál néhány hónapja agydaganatnak egy igen ritka, de annál agresszívabb fajtáját diagnosztizálták. Melynek sajnos kicsi a túlélési esélye, de egy külföldi gyógykezelés több évvel meghosszabbíthatja az életét. Beszéltünk Beával, aki 3 évet szeretne még az élettől és ez a cél lebeg a szeme előtt, ez ad neki erőt.” - írta Facebook-posztjában a Veszprémi Szurkolói Egyesület, amely segítséget kér, minél többen osszák meg a bejegyzést és lehetőség szerint támogassák a kezdeményezést.

Ludovic Fabregas meze van liciten Fotó: Facebook/Veszprémi Szurkolói Egyesület

A licit 2024. szeptember 9. éjfélig tart. A mez kikiáltási ára 60 ezer Forint volt, a licit lépcső 5000 Forint. A liciteket a Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook oldalán, az eredeti poszt alatt lehet megadni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!