Megorroltak a szurkolók

2 órája

Balatonfüredet választotta a válogatott helyett?

Érdekes hír röppent fel az ecuadori sportsajtóban. Cristian Ramírez a Ferencvárosi TC labdarúgója ugyan meghívót kapott az ecuadori válogatottba szeptember elején, de sérülés miatt nem vett részt a Brazília elleni vb-selejtezőn. Legalábbis a hátvéd ezt mondta Sebastián Beccacece szövetségi kapitánynak.

Veol.hu

A 30 éves „sérült” hátvéd a selejtező napján azonban pályára lépett, a Fradi színeiben Balatonfüreden. A gálamérkőzésen Ramírez egy félidőt játszott. Közben hazája válogatottja 1-0-ra kapott ki a világsztárokkal (Vinícius Júnior, Rodrygo, Alisson) teli Brazíliától. Amint megtudták a dél-amerikaiak, hogy Ramírez pályára lépett a klubcsapatában, többen is felháborodtak, és elégedetlenségüknek adtak hangot. 

Csapatkapitányként lépett pályára Cristian Ramírez (balról a második) Balatonfüreden
Fotó: Nagy Lajos / Napló

Az ecuadori keretet ismerve kicsi volt az esélye Ramírez szereplésének, ugyanis Pervis Estupinán (Brighton) és Jhoanner Chávez (Lens) mögött csak a harmadik balhátvédnek számítanának rá. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!