Igazi terepralis hajsza

2024.08.08. 19:44

Startol az idei Hungarian Baja Várpalotán (képgaléria, videó)

A rendezvényt augusztus 8-án, csütörtökön este 7 órakor a rajtceremónia nyitja a Thury várnál, ahol a mezőny teljes egésze áthajt majd a versenydobogón, rövid interjúkérdésekre is válaszolva – írja a verseny sajtóirodája.

Juhász-Léhi István

A fergeteges hangulatért a Brass Quest Band trombitás zenekara fog felelni, a verseny teljes hossza alatt pedig street food-kitelepülések várják a látogatókat a Vár Bisztróval való együttműködésnek köszönhetően.

Az igazi terepralis hajsza pénteken reggel indul a prológgal
Az igazi terepralis hajsza pénteken reggel indul a prológgal
Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

Az igazi terepralis hajsza pénteken reggel indul a prológgal, ezután további két szelektív szakasz teljesítése vár a résztvevőkre, összesen 239 kilométeren. A vár előtti dj-műsor már 16 órakor kezdetét veszi, este 9-kor érkezik a színpadra a Bonbon zenekar, a napot pedig Dj. Revolution zárja 10 órakor.

Szombaton egy szelektív szakaszon és 143 kilométeren száguld át a mezőny, a célceremóniára délután 3-4 körül kerül sor. Este fél 6-tól ismét fellépők sora érkezik a színpadra, méltó zárást és ünneplést adva a versenyhétvégének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!