Röplabda

2024.07.25. 12:59

VESC röplabda: rutinos vezetőedző a veszprémi csapat élén

Új szakmai stábbal vág neki a 2024/2025-ös idénynek a Veszprémi Egyetemi Sport Club NB I-es női röplabdacsapata. A vezetőedzői feladatokat a korábbi 92-szeres válogatott feladó, a játékosként 10-szeres magyar bajnok és 10-szeres kupagyőztes Mészáros Péter veszi át a VESC röplabda csapatánál.

Balogh Dávid

A tatabányai származású szakember edzőként bajnok és kupagyőztes volt a kaposvári férfi csapattal, míg női vonalon a KNRC és a TRSE csapatait vezette, dolgozott többek között Jászberényben, és Balatonfüreden is. A VESC röplabda csapata múlt évben a 4. helyen zárta a szezont. 

A VESC röplabda csapatának az új vezetőedzője Mészáros Péter
A VESC röplabda csapatának új vezetőedzője, Mészáros Péter 
Fotó: VESC/Facebook

Mészáros Péter múlt évben a felnőtt női röplabda-válogatott Európa-bajnoki felkészítését is segítette, júliustól pedig a VESC sikereiért dolgozik tovább. 

Az új vezetőedző munkáját az alakulat korábbi játékosa, Tóth Laura fogja segíteni másodedzőként. 

A bakonyi alakulat augusztus közepén kezdi meg a felkészülést a következő szezonra. Értesüléseink alapján a keretben lesznek változások az elmúlt szezonhoz képest. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában