Curtis és Istenes Bence is pályára lép

2024.06.19. 12:22

Sztárokkal emlékeznek tragikus módon elhunyt társukra a palotaiak

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Vékony Csaba emlékére rendeznek jótékonysági tornát Várpalotán június 29-én, szombaton.

Horváth Gábor

Vékony Csaba (jobbra) lelkesen futballozott a vármegye III-ban is Archív fotó: Pesthy Márton

Vékony Csaba tavaly novemberben tragikus körülmények között, váratlanul hunyt el 55 esztendősen. A Várpalotai BSK vármegye III-as csapatának vezetője, futballistája a Balatonalmádiban rendezett bajnoki mérkőzést követően az öltözőben lett rosszul és már nem tudtak rajta segíteni. A népszerű sportember pályafutása legnagyobb részét a Várpalotai BSK színeiben töltötte, játszott az NB III-ban is. Az utóbbi tíz évben a legalacsonyabb osztályban, barátokkal futballozott a VBSK második számú együttesében.

Várpalotán most egy jótékonysági torna keretében emlékeznek meg egykori társukról. Jövő szombaton a a VBSK sporttelepén Senior Kupát, valamint felnőtt, U16-os és U8-as tornát hirdettek meg. A Senior Kupán az Újpest Öregfiúk, a Művészválogatott, az MLSZ Team, a 90-es évek PMTE csapata, a Black Horses, valamint a Veszprém lép pályára. A szervezők tájékoztatása szerint több sztár is jelen lesz, többek között a népszerű előadó, egykori kiváló futballista Curtis, valamint Istenes Bence televíziós műsorvezető egyaránt focicipőt húz. Ott lesz az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Kamarás Norbert is, aki műsorvezetői feladatokat lát el. A hivatalos megnyitót délelőtt kilenc órakor tartják, az esemény bevételét teljes egészében jótékonysági célra használják fel.

Az emléktorna hivatalos Facebook-oldalán megjelent videókban Istenes Bence, Curtis, Hornyák Ádám, valamint Kamarás Norberték is népszerűsítik az alkalmat. Curtisék és Istenes Bence viccesen egymásnak is üzengettek, lévén ellenfelek lesznek aznap a pályán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában