Véget ér a szezon

2024.05.14. 10:43

A Fejér-B.Á.L. a Telekom ellen búcsúzik az élvonaltól

A Fejér-B.Á.L. Veszprém és a Balatonfüredi KSE is utolsó meccsét játssza a férfi kézilabda NB I 2023/2024-es szezonjában. Előbbi búcsúzik az élvonaltól, a sors pikantériája, hogy épp a város másik csapata, a Telekom Veszprém ellen.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi KSE a PLER-Budapest, a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Telekom Veszprém együttesét fogadja az idei utolsó körben. Mindkét meccs szerdán 18 órakor kezdődik.

A két veszprémi együttes egymás ellen lép pályára szerdán
Fotó: Nagy Lajos/Napló

A két veszprémi alakulat számára már nincs tétje az utolsó találkozónak: a Telekom alapszakaszgyőztesként vív majd bajnoki finálét a Szegeddel, de előtte a Magyar Kupa négyes döntőjében szerepel, a Fejér-B.Á.L. pedig már biztosan búcsúzik az élvonaltól. A kisebbik bakonyi gárda négy év után köszön el az első osztálytól, érdekesség, hogy első NB I-es meccsén is a Telekom Veszprém volt az ellenfele. Az alkalom további különlegessége, hogy számos játékos most szerepel utoljára a Fejér-B.Á.L. mezében.

A kilencedik helyen álló Balatonfüredi KSE a bennmaradásért küzdő PLER-Budapest alakulatát (amelynek még két bajnokija van hátra) látja vendégül. A füredieknek még van (némi) esélyük arra, hogy egy pozíciót előrelépjenek, a fővárosi csapat viszont az „életéért küzd”, azaz kőkemény csatára lehet számítani a Balaton Szabadidő Központban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában