Lezárult a selejtező

2024.01.15. 09:29

Kiderült, kik a legjobb teremfutballisták Füreden

Kiderült, kik a legjobb teremfutballisták Füreden - legalábbis a selejtezőt követően. Véget ért ugyanis az első szakasz a balatonfüredi téli teremlabdarúgó-bajnokságban, a csapatok mostantól első-, másod-, és harmadosztályban folytatják a küzdelmeket.

Horváth Gábor

Az összes csoportgyőztes száz százalékos mérleggel, három-három sikerrel zárt a selejtezőben Fotó: Nagy Lajos

A második és harmadik, egyben utolsó fordulót bonyolították le a balatonfüredi teremlabdarúgó-bajnokság selejtezőjében. Egyúttal kiderült, hogy mely csapatok kerültek a legjobbak közé, az első osztályba, és kik folytatják a második, illetve a harmadik vonalban.

Idén különösen izgalmasnak ígérkezik a küzdelem. Csak egy jel erre: a selejtező mind a hat csoportjának győztese száz százalékos mérleggel végzett, ami azt jelenti, hogy kiemelten erős csapatok feszülnek majd egymásnak a fő szakaszban.

Eredmények: Barbi Presszó-REFI 2-4, Villalakók-Cselzi FC 3-6, Anda Festékáruház-Nívó 1-12, Hilal Füred-Zibunda 0-8, Sóly SE-Reál Margit 4-3, Hentellér-Kispadosok 1-6, Helyzet FC-Aromax 2-8, Hárskút-PD Truck Litér 0-6, Balatonszepezd-ABA Wood 1-6, Tihanyi ifi – VAS-ASS 5-1, Pocca Pince-Kertdoki Alsóörs 1-2, Bádog Mágus-Eldorado 2-6, ABA Wood-Cselzi FC 1-0, Anda Festékruház-Barbi Presszó 7-3, Hentellér-Tihanyi ifi 6-4, Bádog Mágus-Hárskút SE 5-2, Helyzet FC-Hilal Füred 0-2, Sóly SE-Pocca Pince 1-3, Balatonszepezd-Villalakók 4-0, Aromax-Zibunda 4-2, Eldorado-PD Truck Litér 2-1, Kispadosok – VAS-ASS 5-2, Reál Margit-Kertdoki Alsóörs 0-5, Nívó-REFI 0-2.

A résztvevők január 21-én folytatják a szereplést immáron három osztályban az alábbiak szerint. I. osztály: Aromax, Nívó, REFI, Zibunda, Eldorado, ABA Wood, Kertdoki Alsóörs, Kispadosok. II. osztály: Cselzi FC, Tihanyi ifi, Hentellér, Bádog Mágus, PD Truck Litér, Balatonszepezd, Pocca Pince, Sóly SE. III. osztály: Hárskút, Villalakók, Reál Margit, VAS-ASS, Hilal Füred, Helyzet FC, Anda Festékruház, Barbi Presszó. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!