Futsal NB I

2023.11.03. 21:05

Gólparádé a javából: fölényes győzelmet aratott a Veszprém

A Veszprém nem adott sok esélyt a Maglódnak a futsal NB I 11. fordulójában, és fölényes győzelmet aratott. A találkozó külön emlékezetes marad a veszprémiek játékosának, a 16 éves Bognár Martinnak, aki az első felnőtt bajnoki mérkőzésén góllal járult hozzá a bakonyi sikerhez.

Balogh Dávid

Everton háromszor zörgette meg a hálót

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

1. Futsal Club Veszprém-Maglódi TC 8-3 (5-2)

Veszprém. V.: Vass, Horváth, Héra.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Everton, Gavrilovics, Gerencsér, Lux. Csere: Oswald, Tatai, Fridrich, Molnár, Dorogi, Ábrahám, Bencsik, Bognár, Fellembek. Edző: Fehér Zsolt.

Maglódi TC: Szacskó – Vékei, Milavecz, Petrics, Sallai. Csere: Kovács, Szabó, Kertész, Németh, Kalina, Seregy, Érsek, Talabér, Jenei. Sportigazgató: Németh Gusztáv.

A találkozó első percében egy veszprémi eladott labda után kontrából talált be a Maglód, a gólszerző Milavecz Kevin volt, 0-1. A vendégelőny ugyan nem tartott sokáig, Spandler vállalkozott távoli lövésre, amit a hosszú kapufánál Everton váltott gólra a második percben, 1-1. Fantasztikusan játszott a Veszprém, és a 3. minutumban Everton észrevétele után Lux továbbított a maglódi hálóba, 2-1. A vendég együttes megpróbálta összeszedni magát, azonban Fellembek Zétény a 4. percben második kísérletéből estében a kapuba gurított, 3-1. Ezt követően időt kért a vendégek sportigazgatója. Az időkérés után a játék képe nem változott, dominált a bakonyi együttes. A 6. percben a maglódi kapus, Szacskó sodorta el Luxot, amely következtében büntetőhöz jutottak a hazaiak. A labda mögé az élete első felnőtt NB I-es mérkőzésén pályára lépő 16 éves Bognár Martin állt, és nem hagyott sok esélyt a halóőrnek. Pokoli erővel vágta a labdát Bognár a kapu jobb felső részébe, 4-1. A 10. percben egy elvesztett labda után Milavecz lőtt a saját térfeléről a veszprémi hálóba, 4-2. Az első játékrész hajrájában egy sarokrúgást követően Everton emelte háromra a különbséget, 5-2. 

A második félidőben is uralta Fehér Zsolt együttese a találkozót. A 27. minutumban Gavrilovics lövése pattant a kapufáról a maglódi kapuba nagy erővel, 6-2. A 36. percben tovább nőtt a különbség, miután Everton egy lepattanót értékesített hat méterről, 7-2. A brazil légiós a találata után a lelátón helyet foglaló gyermekekhez rohant ki pacsizni, majd Cristiano Ronaldo híres gólörömét mutatta be. A hajrában Kalina kozmetikázott az eredményen, 7-3. Az utolsó játékpercben Dorogi szerzett nagyszerűen labdát, és szélről tálalt Bencsik elé, aki végül beállította a 8-3-as végeredményt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában