Sima magyar siker

2023.10.12. 08:51

A veszprémi csapat fiatalja is gólt lőtt a válogatottban

A hétfői 2-2-es döntetlent követően magabiztosan győzte le Svédországot a magyar futsalválogatott Veszprémben, a Március 15. úti sportcsarnokban.

Horváth Gábor

A három veszprémi válogatott, balról Lux Gábor, Spandler Mátyás és Tatai József

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A felek kemény, sok hibával tarkított, de izgalmas meccset játszottak hétfő este. A mieink 2-0-ra vezettek Dróth Zoltán duplájával, a második félidőben a svédek feljavultak és egyenlíteni tudtak.

A második felkészülési találkozón, szerdán Dróth már nem volt a csapatban, pihenőt kapott, a többiek viszont nélküle is jó teljesítményt tudtak nyújtani. Svédország ezúttal szerzett találat nélkül maradt, a magyar válogatott viszont öt gólig jutott. 

A másodikat az 1. Futsal Club Veszprém fiatalja, Lux Gábor szerezte, a bakonyiak közül ezúttal is ott volt a csapatban Tatai József és Spandler Mátyás is.

A hétfői összecsapáshoz hasonlóan a második meccs is harcos volt, ezen kicsit túlment Szalmás és Gashi kakaskodása, amely után mindketten piros lapot kaptak a 34. percben.

Eredmény: Magyarország-Svédország 5-0 (2-0). Veszprém. Magyarország: Alasztics - Rábl, Nagy K., Szentes Bíró, Fekete. Csere: Gémesi, Spandler, Kovács M., Szalmás, Bencsik R., Tatai, Pál, Lux, Hadházi. Szövetségi kapitány: Sergio Mullor Cabrera.

Gólszerző: Fekete M., Lux, Rábl, Smajlovic (öngól), Pál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!