Meg kellene bosszulni a veszprémi sikert

2023.09.15. 13:05

A Balaton túlpartjára utaznak a fürediek

Idegenben szerepel a kézilabda NB I-ben ezen a hétvégén a Balatonfüredi KSE.

Horváth Gábor

A fürediekre nem vár sétagalopp a NEKA ellen

Fotó: Fülöp Ildikó

A HSA NEKA vendége lesz, azaz Balatonboglárra utazik a Balatonfüredi KSE szombaton a kézilabda élvonalban. A BKSE vereséggel kezdte a szezont, Egerben kapott ki, ezután hazai pályán javítani tudott, egy góllal jobbnak bizonyult a Dabasnál. Elég nyögvenyelős tehát eddig a fürediek idénye, ráadásul most sem vár rájuk sétagalopp, az akadémisták két kör után száz százalékosak a bajnokságban. A Sótonyi László vezette NEKA először a Komlót győzte le otthon (21-20), majd a múlt héten a Fejér-B.Á.L. Veszprém otthonában diadalmaskodott 29-25-re. A Füred most vármegyei bosszút állhatna a Március 15. úti csarnokban rendezett meccsért, ehhez azonban valószínűleg jobb teljesítményre lesz szüksége, mint amilyet az első két körben mutatott.

Egyértelmű, György László legénysége játékereje alapján képes elhozni mind a két pontot Boglárról, ha viszont nem koncentrál 60 percen át, a lendületben lévő NEKA megtréfálhatja.

A HSA NEKA-Balatonfüredi KSE találkozó szombaton 18 órakor kezdődik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában