Strandröplabda

2023.07.16. 13:59

Helytálltak az országos döntőben

Két veszprémi érintettségű páros szállt versenybe a strandröplabda Országos Bajnokság fináléjában az U16-os korosztályban.

Balogh Dávid

Szépen szerepeltek a párosok

Forrás: VESC

A Kristóf Kata – Kristóf Luca páros az első mérkőzésén az első helyen kiemelt Matkovics – Dibusz duóval csapott össze. Később a csoportkörben javítani tudott a veszprémi páros, így bejutott a nyolcaddöntőbe. A Bosch – Szatmári kettős ellen azonban nem jött össze a bravúr, így a kilencedik helyen fejezték be a tornát.

A Kiss-Bertók Emese – Ködöböcz Emma összetételű páros mind a két csoportmeccsét megnyerte, így bejutott a negyeddöntőbe. A Boros – Pocsai páros ellen nagyot küzdöttek Ködöböczék, két szett után 1-1 volt az állás, de a rövidített játszmát végül Pocsaiék nyerték, így ők jutottak be a négy közé. A Kiss-Bertók – Ködöböcz kettős ezt követően megnyerte a helyosztóját, így több rutinos párost is megelőzve, újoncként meg sem álltak az ötödik pozícióig. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!