VLS: ez ám a debütálás!

2023.02.12. 17:17

Az újonc góljaival sikerült győzni

Balatonfüred, Kaposvár A második percben hátrányba került a Veszprém a labdarúgó NB III idei nyitányán, ám az új szerzemény góljaival összejött a fordítás. A balatonfürediek döntetlennel kezdtek.

Horváth Gábor

Major Norbert (jobbra) két gólpasszt is adott Kaposváron

Fotó: Penovác Károly/Napló

Kaposvár–VLS 1-2 (1-0)
Kaposvár. V.: Muhari. Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs - Heil, Pintér N., Bíró (Szederkényi, 86.), Ekker (Pintér M., 77.), Zólyomi, Harsányi, Kálmán (Hampuk, 54.), Kocsis (Mayer, 86.), Gál, Böndi. Edző: Horváth Rudolf.
Practical VLS Veszprém: Héninger - Dobsa, Major, Balázs (Molnár B., 54.), Gálfi (Bakos, 66.), Iszlai (Gulyás, 54.), Baldauf, Dömötör, Krebsz, Zachán (Tóth L. 22.), Takács (Bartusz, 54.). Edző: Pető Tamás.
A második percben Héninger kapus rosszul találta el a labdát, Pintér Norbert pedig kihasználta az adódó lehetőséget, 1-0. A 30. percben Héninger javított, bravúrral védett.
Mély pályán, nehéz körülmények között játszottak a felek. A második félidőben nagy fölényben futballozott VLS.
A 66. percben Gálfi passzolt Majorhoz, ő a nemrég igazolt Bartusz Dániel elé tálalt, aki az üres kapuba lőtt, 1-1. A 85. percben Krebsz adott be, Major ismét Bartuszt játszotta meg, aki 12 méterről a kapus mellett a hálóba lőtt, 1-2. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!