Két Tatai-gól a szerbek ellen

2022.04.12. 11:02

Négy veszprémi játékos lépett pályára a válogatottban

Két barátságos mérkőzést játszott a szerb válogatott ellen a napokban a magyar futsal nemzeti csapat, amelyben négy veszprémi játékos is szerepet kapott.

Horváth Gábor

Válogatott veszprémiek, balról: Tatai József, Komáromi Péter, Rutai Balázs és Pál Patrik

Forrás: Balaton Bútor FC Veszprém

A bajnoki címvédő Haladás után a Balaton Bútor FC Veszprém képviseltette magát a legtöbb játékossal a magyar futsalválogatott legutóbbi összetartásán, a bakonyiak közül Tatai József, Pál Patrik, Komáromi Péter és Rutai Balázs is ott volt a szerbek elleni felkészülési meccseken.

A két találkozónak a főváros, pontosabban a Sterbinszky Amália Csarnok adott otthont.

Az első mérkőzésen Szerbia szerzett vezetést, majd a veszprémiek csapatkapitánya, Tatai József egyenlített, a mieink pedig végül 3-1-re nyertek.

A második összecsapáson megint hátrányba kerültünk, Tatairól került saját kapujába a labda, ám épp Tatai volt az, aki ezúttal is egalizálni tudott, néhány másodperccel a vége előtt beállítva az 1-1-es végeredményt.

Turzó József szövetségi kapitány összességében elégedett lehetett a látottakkal, hiszen a szerb futsal erősebb a magyarnál, ezt a különbséget sikerült eltüntetni a két találkozón.

Az eseményen a veszprémiek közül Tatai József és Komáromi Péter kapott elismerést a szövetségtől, mindketten túl vannak az 50. válogatott fellépésükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!