bajnokok ligája

2018.02.19. 18:41

Momir Ilic is bekerült a forduló válogatottjába

A Meskov Breszt ellen nyolc gólt szerző Momir Ilic is bekerült a hétvégi férfi kézilabda Bajnokok Ligája fordulójának válogatottjába.

B. Virág Rita

momir ilic

Érdekes eredményeket hozott a BL 12. fordulója. Az A csoportban a címvédő Vardar Szkopje alaposan megkínlódott a MOL-Pick Szegeddel, de sajnos elmaradt a magyar csapat pontszerzése (34:30). A Barcelona az utolsó pillanatban nyert 28:27-re a lengyel Wisla Plock ellen.

További eredmények: Rhein-Neckar Löwen-Kristianstad 32:29, PPD Zagreb-Nantes 23:22.

A veszprémi, B jelű nyolcasban a PSG alaposan megleckéztette a Flensburgot (29:21). De a többi meccs is sima eredményeket hozott: Aalborg-THW Kiel 20:27, Kielce-Celje 37:31.

Ahogy arról beszámoltunk, a Telekom Veszprém 34:22-re nyert a Meskov Breszt ellen.

Momir Ilic nyolc gólt jegyzett, és ezzel bekerült a forduló válogatottjába is.

A legszebb gólokat bemutató válogatásba két veszprémi találat is helyet kapott.

Az EHF a harmadik helyre rangsorolta Nagy László kapunak háttal lőtt parádés találatát, míg a legszebbnek Dragan Gajic passzából Cristian Ugalde kínaiból elért gólját találta.

Az A csoportot továbbra is a Szkopje vezeti (20 pont), míg a Szeged az ötödik pozíciót foglalja el (11).

A B jelű nyolcasban a PSG áll az élen (22), míg a Telekom jelenleg a második 15 ponttal. Szintén 15 pontos a harmadik Flensburg, akárcsak a THW Kiel is. A hétvégén a Veszprém Flensburgban vendégeskedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!