Jó hangulatban telt

2 órája

Vidám családi délután Csékúton

Vidám, színes őszi dekorációval és zenei vetélkedővel várta a Csékúti Baráti Kör a tagjait és a meghívott vendégeket az ajkai Csékút városrész közösségi háza melletti közösségi téren.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

Családi délután: A dekorációba a libákat fából Bencsay Antal és Lakner Mátyás készítette. A programot az időjárás miatt már elhalasztották egyszer, de pénteken a napsütésben az udvari kiülőn vidáman telt a délután.

Karnics Miklós is köszöntötte a program résztvevőit
Fotó: Gyarmati László

A megjelenteket Bencsay Antalné, a civil szervezet egyik tagja köszöntötte. Karnics Miklós, a városrész önkormányzati képviselője köszöntőjében kiemelte, örül annak, hogy sokan részt vesznek a programon, mint mondta, a csékúti egy összetartó közösség.

Somogyi László régi slágerekből tartott zenei vetélkedőt. Amint elindult a lejátszón a dal, néhány másodperc múlva több kéz emelkedett a magasba. Sokan tudták a dal címét, előadóját, de többen azt is, hogy melyik évben volt sokat játszott a dal. A csékúti hegyen működő Asztrokertet, a Claudia Inter Stellas Csillagdát az üzemeltető Bakonyi Csillagászati Egyesület alelnöke, Veisz András mutatta be. Beszélt a júniusban nyílt csillagdáról, az új műszerekről.

A Csékúti Hegyért Egyesület elnöke, Mészáros László meghívott mindenkit a november 9-i batyus bálba a padragkúti művelődési házba. Varga György helytörténeti kutató a csékúti hegyről készülő kiadványáról szólt. A szervezők mindenkit babgulyással és süteménnyel kínáltak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában