A Veszprémi Petőfi Színház szervezi

2024.09.05. 09:00

ViFi Fesztivál - színpadon a Veszprém vármegyei fiatalság

A Veszprémi Petőfi Színház által szervezett ViFi Fesztivál idén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre. Az esemény különleges lehetőséget nyújt a fiatal tehetségek számára, hogy bemutathassák művészi elképzeléseiket és megoszthassák alkotásaikat a közönséggel.

Juhász-Léhi István

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A Petőfi Színház arról is tájékoztatta lapunkat, hogy fesztivál szeptember 7-én, 16 órakor egy látványos Nyitóceremóniával veszi kezdetét, majd 18 órakor következik a Gyermekek A Gyermekekért Jótékonysági Gála, ami különleges jelentőséggel bír, hiszen a Gálára szóló jegyek bevételét jótékonysági célra fordítják: a teljes összeggel a veszprémi Palotai családot támogatja a színház.

A jegyek minimum 2000 Ft-os adományért válthatók meg a Petőfi NézőPontban, így a közönség nemcsak a tehetséges fellépők műsorát élvezheti, hanem egy nemes ügyet is támogathat. A Gálaműsor során többek között olyan neves helyi csoportok lépnek fel, mint a Veszprém Cheerleaders, a Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar, a Veszprém-Bakony Táncegyüttes, valamint a Légtorna és Légtánc Egyesület tehetséges tagjai.

A ViFi Fesztiválhoz kapcsolódóan rajzpályázatot és fotósviadalt is szerveznek, amelyek célja, hogy még több fiatalt vonjanak be a művészeti tevékenységekbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában