Gyermekfesztivál

2024.09.02. 08:00

Előtérben a gyerekek Ajkán

A Tósokberéndért Egyesület és a Sportváros Nonprofit kft. harmadik alkalommal rendezte meg Ajkán a Gyermekfesztivált.

Tóth B. Zsuzsa

A szervezők számtalan izgalmas programmal kedveskedtek a gyerekeknek Ajkán

Fotó: Györkös József

A tósokberéndi eseményen a hőség ellenére is rengetegen voltak, sok játék várt a kicsikre. Az ugrálóvár ezúttal is népszerű volt, Fejes Zsuzsanna egyesületi tag kutyás bemutatója ámulatba ejtette a közönséget. A kisállat-simogatóban Kertész Krisztián jóvoltából érdekes galambokkal, gyöngytyúkokkal és más szárnyasokkal ismerkedhettek meg a gyerekek, a tósoki közösségi házban táncórákat tartó Nagy Noémi pedig élménytáncra hívott mindenkit. 

Az egyesület egyik tagja, Szélessy Balázs blueskoncertet adott zenekarával, de cukoreső, a szorgalmas hölgytagok jóvoltából pedig ezer darab palacsinta is kereste a kicsik kedvét. A mozogni vágyók a tósoki közösségi tér első olyan sportlétesítményét is kipróbálhatták, amelyet kifejezetten a településrész használhat a jövőben. A streetballfesztivált is ennek kapcsán rendezték a közösségi játékok helyszínén. Az eseményt az egyik helyi üzem mellett az Ajkai Kosárlabda Utánpótlás Sportegyesület  (AKU SE) is támogatta. 

Fotó: Györkös József

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában