Csigó Art Fest 2024

2024.08.17. 15:00

Küldetéses asszonyok a malomban

A Csigó Art Fest 2024 összművészeti rendezvénysorozata keretében a gyulakeszi Csigó Malomban a Küldetéses asszonyok című pódiumszínpadi előadást láthatta a közönség.

Tóth B. Zsuzsa

A tapolcai Főnix Színjátszó Egyesület által előadott darab írója és rendezője N. Horváth Erzsébet, a színdarab főszereplői olyan asszonyok, akik valójában soha nem voltak főszereplők.

A főszerepben Csehné Nagy Elvirát és  Cseh Gyulát is láthatta a közönség 
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Tudatosan férjük, párjuk árnyékában maradtak, azonban vallották, hogy az nem lemondás volt a részükről. Batsányi János élete és művészete Baumberg Gabriellával, Kisfaludy Sándoré Szegedy Rózával, Egry József festőművészé Pauler Juliskával, Nagy Endre Afrika-vadászé Beretz Katalinnal lett teljes. Társuk mellé álltak, hogy támaszuk, segítőik legyenek. A darab zeneszerzője Bock Attila, Márió énekes és Román Iván hegedűművész. A főszerepben Kása B. Tímeát, Torma Tamást, Csehné Nagy Elvirát, Cseh Gyulát, Mejlinger Anitát, Bokkon Gyulát, Réwész Dávidot láthatja a közönség.

A szalonprogramban borkóstolót tartottak az Istvándy-pince kínálatából, majd kötetlen beszélgetés, ismerkedés várta a közönséget az előadóművészekkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában