Zene a városban

2024.07.13. 17:00

Csúcshangulattal robbant be a Rozé-, rizling-, jazznapok Veszprémben

Kitűnő muzsikával és hangulattal, csúcsgasztronómiával és szuperfinom, hűs balatoni borokkal kezdődött meg a Rozé-, rizling-, jazznapok rendezvénysorozata az Óváros téren pénteken este. A rendezvény, melynek fő szervezője Mészáros Zoltán hotel- és étterem-tulajdonos, jövő vasárnap éjfélig tart.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Megadta az alaphangot és magasra tette a mércét a nyitónap, amelyen zsúfolásig megtelt a veszprémi belváros. A Sofi and the Funktazi, mely jazz- és funkdalokkal, majd a kitűnő rockabilly-zenekar, az Ed Philips and the Memphis Patrol után Iván Szandra a Ruby Harlem formációval, akik soul- és R’n’B-zenével robbantak be az éjszakába, hatalmas sikert aratott. Az már csak a hab volt a tortán, hogy a szuper muzsikák hallgatása közben válogatni lehetett a legjobb gasztronómiai kínálatból és kitűnő balatoni borokból. 

Fotó: Kovács Erika 

Mint ismert, Mészáros Zoltán azért hívta éltre a rendezvénysorozatot, hogy azt minden érdeklődő ingyenesen megtekinthesse, míg az eseménnyel csaknem egy időben zajló VeszprémFest előadásaira – melynek Mészáros Zoltán a fesztiváligazgatója – jegyet kell váltani. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában