Kikapcsolódás az egész családnak

2024.06.20. 20:00

Látványos nyitóceremóniával kezdődött a Rátonyi Róbert Operettfesztivál (képgaléria)

Nagyszabású nyitóceremóniával, látványos, lovas kocsis felvonulással kezdődött a VII. Rátonyi Róbert Operettfesztivál csütörtökön este.

Veol.hu

A menet a belváros központjából, a Szent Imre tértől indult, a Kossuth utcán vonult végig a Veszprémi Petőfi Színházig. A meglepetésmegállókon a teátrum művészei adtak műsort: a Kapuváry-ház erkélyéről Hirschl Laura és Keresztes Gábor, a  megyeháza erkélyéről Haraszti Elvira énekelt egy-egy slágert. A Veszprémi Petőfi Színház előtt Rátonyi Róbert-dalok szóltak.

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Este hét órakor kezdődött a Csárdáskirálynő MÁZSképp című, különleges előadás, melyben színpadra lépett – erre az alkalommal készített dramaturgiával – a darab rendezője, Mészáros Árpád Zsolt is. 

A Veszprémi Petőfi Színház hetedszer rendezi meg az operettfesztivált. Idén június 20. és 23. között idézi meg az operett koronázatlan királyának alakját és munkásságát, kiemeli a magyar virtus műfaját, az operettet, bemutatja jeles képviselőit, kiemelkedő előadásait. 

Az egész családnak kikapcsolódást nyújtanak a programok, a könnyűzenei, komolyzenei koncertek, az országos és határon túli társulatok színházi előadásai, a gálaműsorok, beszélgetések, a kreatív foglalkozásokat nyújtó gyermeksziget és a fesztivál ideje alatt működő varázslatos vidámpark is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában