Nemzetközi tánc- és kultúrest

2024.06.21. 14:00

AFS-est az Agórában

Az AFS egy nemzetközi szervezet, amely külföldi tanuláshoz és cserediák-fogadáshoz biztosít lehetőséget. A 70 éve működő AFS hazai szervezete az AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány, amely önkéntességi körzetekben működik. Veszprémi körzetvezetője a lovassys diák, Mohosi Réka.

Őrsi Ágnes

Június 26-án, szerdán 18 órától Veszprémben, az Agórában Nemzetközi tánc- és kultúrestet szervez a veszprémi körzet, amely igyekszik bemutatni az érdeklődőknek hasznos tevékenységét. A programban mintegy 30, hazánkban tanuló külföldi – olasz, török, uruguayi, chilei, thaiföldi, japán, hongkongi, indonéz, kambodzsai, argentin, panamai, mexikói és bolíviai – cserediák vesz részt. 

Az AFS egy nemzetközi szervezet, amely külföldi tanuláshoz és cserediák-fogadáshoz biztosít lehetőséget
Az AFS egy nemzetközi szervezet, amely külföldi tanuláshoz és cserediák-fogadáshoz biztosít lehetőséget
Forrás: AFS Hungary - Veszprém/Facebook

Az est programja: az AFS rövid bemutatása, majd a fiatalok megismerkedhetnek a különböző nemzetek tánclépéseivel, nemzeti ételeket kóstolhatnak, illetve olyan játékokban vehetnek rész, amelyek segítenek jobban megismerni egymás kultúráját. A 20 óráig tartó rendezvény nem csak a fiatalok, de minden korosztály számára nyitott, a szervezők élménybőséget, szuper hangulatot garantálnak. A rendezvény egy hosszabb programsorozat része, ami június 27-ig tart. Ezalatt az ország különböző részeiből Veszprémbe érkező külföldi diákok helyi családoknál kapnak elhelyezést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában