Wifi, tévé, zene és játékok

2022.06.01. 08:00

Strandkönyvtár Balatonalmádiban: tartalmas időtöltés borús, hűvös időben is

Egy tágas pavilonban a strandon könyvtárat alakítottak ki Balatonalmádiban, amit a gazdag gyermeknapi rendezvényen adtak át május 29-én, vasárnap.

Kovács Erika

Egy tágas pavilonban kapott helyet a strandkönyvtár a Wesselényi Strandon

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Sokan érdeklődtek a borús időjárás ellenére is a gyereknapi programok, illetve a könyvtár iránt. Utóbbi eddig más helyen, szűkös körülmények között kapott helyet. Most egy tágas konténerben helyezték el a könyveket, ahol van wifi-elérés is, a hangulatról zenével, tévével is gondoskodnak, és társasjátékokat, csocsót is elhelyeztek benne. 
A konténer elé ülőhelyeket tettek ki, ahol a gyerekek a felnőttekkel együtt pihenhetnek, kedvükre rajzolhatnak, társasjátékozhatnak. Pandur Ferenc alpolgármester a megnyitón kiemelte Kontrát Károly országgyűlési képviselő segítségét a konténer megvásárlásához. 
Dankó Friderika, a könyvtár vezetője azt mondta, ezzel a szolgáltatással azt is szeretnék elérni, hogy előbb kezdődjön, és hosszabb legyen a nyári szezon. Nem beszélve arról, hogy borús, hűvös időben is tartalmas időtöltést kínálnak mindenkinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában