A Brass in The Five különleges produkciója Vöröstón

Rézfúvósokkal „hangosított” vidám mulatságra hívták az érdeklődőket minap a faluban. A Brass in The Five rézfúvósötös és Méhes Csaba pantomimművész közös produkcióját láthatta a közönség a Papkertben.

Molnár Sándor

Méhes Csaba pantomimművész aktívan bevonta zenésztársait a mulatságba, Vöröstón is sikert arattak Fotó: Önkormányzat/Kalán Gréta

Fantasztikus előadással rukkolt ki a Brass in the Five rézfúvóskvintett Vöröstón. A zenekarral együtt fellépett Méhes Csaba pantomimművész, aki bevonta zenésztársait a mulatságba. A fúvósok, a mozgásművésszel kiegészülve, szakítva a hagyományokkal, új műfajt teremtettek 2008-ban, és sikerrel szerepelnek azóta is közös fellépéseiken.

Izgalmas volt látni, mire képesek a fúvós hangszerek, hogyan alakulhatnak át vadászkürtből mentőszirénává vagy motoros csapattá.

Méhes Csaba pantomimművész aktívan bevonta zenésztársait a mulatságba, Vöröstón is sikert arattak
Fotó: Önkormányzat/Kalán Gréta

Változatos témákkal, jópofa kellékekkel, intelligens humorral, zseniális zenei előadással kápráztatták el az előadók a közönséget, akik sok nevetéssel és tapssal hálálták meg a produkciót. A program a Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. által nyújtott forrásból valósult meg .

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában