Ne hagyd ki!

2 órája

Trófeák és berendezett buszmegállók: nézd végig a legnépszerűbb galériákat

Összeállításunkban összeszedtük azokat a galériákat, amelyek a legnépszerűbbek voltak az elmúlt héten oldalunkon. Trófeák, egyedi buszmegállók és gombák is érdekelték olvasóinkat.

Veol.hu

Trófeák a Bakonyban

Trófeák a Bakonyban
Trófeák a Bakonyban 
Fotó: Nagy Lajos/Napló

A vadászok ünnepe, egyben szakmai eszmecseréje is a trófeák szemléje, a vadászat eredményei pedig a vadállomány állapotáról is információkkal szolgálnak. A Bakonyban elejtett gímszarvasok száma szintén beszédes, az agancsokban pedig nemcsak szakértői szemmel lehet gyönyörködni.

Berendezett buszvárók: a bakonyi, a Balaton-felvidéki szépségverseny újabb megállói 

Folytatódik a bakonyi, a Balaton-felvidéki buszvárók megszépítése. Veszprém vármegye különlegesen berendezett megállói közül most újabbakat mutathatunk be. A nagyteveli a napokban vált csinos, rusztikus nappalivá, a pécselyi nemrégiben kapott olvasókuckót, és a porvaiakat is megemlítjük, mert ebben a faluban mindegyiknek egyedi az ablaka.

Őzlábgomba – Óriásiak és százával lepték el a Bakonyt

Berobbant a gombaszezon, százával lehet most a Magas-Bakonyban szedni óriásiakat is. Az őzlábgomba több példánya ráadásul akkorára megnőtt, hogy alig vagy nem is fér be a kosárba. 

Közel ötezren ragadtak sportcipőt Veszprémben

A veszprémi Barátság park adott helyet az idei „Fuss az iskoládért!” elnevezésű, nagyszabású versenynek. A programon nem csak az iskolák tanulói vettek részt, hanem tanárok, barátok, szülők, futni vágyók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában