Köszöntő

2 órája

Díjátadás az idősek napja alkalmából

Szépkorú lakosait köszöntötte a város az idősek világnapja alkalmából az ajkai Nagy László Városi Művelődési Központ színháztermében szeptember 30-án.

Tisler Anna

Ünnepi beszédében  Horváth József alpolgármester elmondta, hogy 1991 október óta köszöntjük az időseket.  Ajkán 6300 65 éven felüli él, a 90 évesnél idősebbek száma 140, hatan pedig 100 évesek is elmúltak. 

A díjat Horváth József alpolgármester adta át
Fotó: Gyarmati László

Az idősek világnapja felhívja a figyelmet arra, hogy oda kell figyelni a korosztályra. A legfontosabb, hogy minél tovább és egészségesen éljünk. Az alpolgármester és Szalai Károly, az Életet az Éveknek Ajkai Nyugdíjas Klubok Egyesülete sportért felelős tagja adta át a civil szervezetekben legeredményesebb munkát végzetteknek a díjat. Elismerésben részesült Gerencsér Hilda, Beszerdik József, Boros Gyuláné, Polgár Istvánné,  Preininger Sándorné, Kövér Károlyné, Mező Jánosné, Szappan Józsefné, Németh Józsefné és Ring Jánosné. 

Verssel köszöntötte kortársait Preininger Sándorné és Vadász Zsuzsa, majd Hidasi Réka a korosztály ízléséhez illő dalokkal teremtett vidám hangulatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában