Pályaválasztás

2 órája

Találd meg az utadat! - Interaktív szakmabemutató egy nap alatt

Ha már gondolkodtál azon, hogy milyen szakmát válassz, de még nem vagy biztos benne, merre tovább, akkor a mai Szakmaszombat éppen neked szólt! A Veszprémi Szakképzési Centrum érdekes, izgalmas programokat szervezett, s nemcsak bemutatták, milyen lehetőségeket kínálnak, hanem ki is próbálhatták azokat a rendezvény résztvevői például a robotikában, a gépészetben és a vendéglátásban.

Titzl Vivien

Forrás: iskola/Facebook

A Jendrassik–Venesz Technikum nemrég teljesen megújult, így modern eszközei segítettek bemutatni a szakmatanulás előnyeit, beleértve a duális képzéseket is, amelyek gyakorlati tapasztalatot kínálnak a partnervállalatoknál. Az esemény családbarát programokkal, sporttal és kézműves-foglalkozásokkal várta az érdeklődőket, így mindenki jól érezhette magát. Ha valaki lemaradt, érdemes figyelni a következő rendezvény időpontját, hiszen a jövő építése a fiatalokon múlik, és ezek az események remek lehetőséget kínálnak a felfedezésre és tanulásra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában