Remek volt a hangulat
2024.09.02. 09:11
Fakanalat forgattak a falunapon
Az uzsai falunapi főzőversenyen az Uzsai Összetartók házinyúlból főztek pörköltet, a Csabrendek–Sümeg Sporthorgász Egyesület tagjai pedig nem halat sütöttek, főztek, hanem ludas kásával készültek.
Tóth B. Zsuzsa
Tócsi bácsi sütödéje a helyi férfiakat tömörítette, ők versenyen kívül, önzetlenül indultak tócsival, hogy mindenkit megvendégelhessenek.
A helyi Papp Zoltán családi csapata kukoricadarás, szabolcsi töltött káposztát főzött füstölt kolbásszal a jól megpakolt bográcsban.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre