Remek volt a hangulat

2024.09.02. 09:11

Fakanalat forgattak a falunapon

Az uzsai falunapi főzőversenyen az Uzsai Összetartók házinyúlból főztek pörköltet, a Csabrendek–Sümeg Sporthorgász Egyesület tagjai pedig nem halat sütöttek, főztek, hanem ludas kásával készültek.

Tóth B. Zsuzsa

Tócsi bácsi sütödéje a helyi férfiakat tömörítette, ők versenyen kívül, önzetlenül indultak tócsival, hogy mindenkit megvendégelhessenek.

Az Uzsai összetartók csapata nyúlpörkölttel indult a megmérettetésen
Fotó: Tóth B. Zsuzsa / Forrás:  Napló

A helyi Papp Zoltán családi csapata kukoricadarás, szabolcsi töltött káposztát főzött füstölt kolbásszal a jól megpakolt bográcsban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában