Néhány egyszerű adatra van szükség

2 órája

Elektronikus időpontkérés a pápai kórházban

A Pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben szeptember 16-tól lehetőség nyílt e-mailben történő időpontkérésre. Az elektronikus úton érkezett előjegyzésiidőpont-kérés esetében legkésőbb három munkanapon belül – a kérések folyamatos feldolgozásának ütemében – válaszolnak a megkeresésre.

Haraszti Gábor

Sipos Gábor megbízott főigazgató tájékoztatása szerint elektronikus levélben történő időpontkérést az [email protected] címen lehet megtenni. A levélben a beteg nevét, TAJ-számát, a szakrendelés nevét, beutalóköteles szakrendelés esetén a beutalóról az ellátást igazoló naplószámot, a beutaló orvos nevét, a beutaló egység azonosítószámát és a kérelmező telefonszámát szükséges megadni.

A pápai kórházba mostantól e-mailben is lehet időpontot foglalni
A pápai kórházba mostantól e-mailben is lehet időpontot foglalni
Fotó: Haraszti Gábor

Amennyiben a kórház által adott időpont nem felel meg a páciensnek, telefonon lehet felvenni a kapcsolatot a betegfelvételi irodával. Az időpontot le is lehet majd mondani e-mailben, amihez a névre, TAJ-számra, a szakrendelés nevére, a lefoglalt időpontra és a telefonszámra van szükség. A gyorsabb ügyintézés érdekében újabb betegirányítási egységet hoztak létre a törzsépület földszintjén a régi „római” részben. Ehhez a főportán elhelyezett sorszámosztó automatán (kioszkon) szereplő lehetőségek közül kell választani – áll a kórház közleményében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában