Beszéljünk róla!

2024.09.05. 16:24

Ajánló a Veszprém Tv közéleti magazinműsorából

A Veszprém Tv Közéleti magazinműsorában Herendi Gábor igazgató-főszerkesztő vendége lesz Ambrus Tibor, Csopak polgármestere. A település első emberét a nyári szezon eredményeiről kérdezi majd a műsorvezető.

Veol.hu

A veszprémi Cholnoky-lakótelepen a Katolikus Szeretetszolgálat a veszprémi önkormányzat támogatásával idén tavasszal nyitotta meg a Börzsei Barbara Komplex Korai Intervenciós és Gyermek Mozgásfejlesztő Központot, röviden a Bara-házat.  

A korai fejlesztést komplex szakmaisággal segítő intézménybe elsősorban azokat a hat év alatti kisgyermekeket várják, akik a fejlődés szempontjából veszélyeztetettek vagy eltérő fejlődésmenetet mutatnak. Az ott folyó munkáról Mátay Lillával, a Bara-ház Korai fejlesztő Központ intézményvezetőjével beszélget a műsorvezető. A hatékony fejlesztés érdekében a központ számos szakszolgálattal dolgozik szoros együttműködésben, és állatterápiával kiegészített foglalkozásokat is szervez. Az intézmény  kollektívája gyermekközpontú munkájuk segítéséhez szívesen fogad adományokat és használt, de jó állapotú játékokat is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában