Ünnepel a város

2024.07.15. 09:00

X. Herendi Kézműves Feszt

Jubilál a város, mely idén huszonöt éves, és jubilál a rendezvény, amit tizedik alkalommal szerveznek meg Herenden. Kézművesek bemutatói, vásár, gasztronómia, koncertek várják a látogatókat több helyszínen augusztus 9. és 11., péntek és vasárnap között.

Benkő Péter

Pénteken 18 órakor indul a rendezvény a Herendi kézművesek – vizuális műhely – Herend kiváló sportolói című kiállítás megnyitójóval a művelődési házban. 19 órakor kezdődik Akikre büszkék vagyunk címmel Gyurkó Alexandra talkshow-ja az Apicius kávéházban. 20 órakor a Team Gusto Cubano lép fel a Tószínpadon, majd 22 órától a Kozmix a nagyszínpadon. 

Szombaton reggel 8-kor indul a Gasztrokult főzőverseny a vándorkupáért, 14 és 16 óra között a Herendi Modellező SE repülő- és drónbemutatót tart a sportpályán. A fesztiválsátorban 16 órától a Republika zenekar, 17.30-tól a Kid Rock and Roll SE, 18 órától pedig a Kenguru Torna Klub SE lép fel. A Tószínpadon 19 órakor kezdődik a Herend huszonöt éve város! című ünnepi műsor, 19.30-kor a Budapesti Operettszínház művészeinek műsora indul, 20.30-kor az Ataru Taiko Ütőegyüttes lép fel. Műsorukat 22 órakor születésnapi tűzijáték követi a sportpályán, 22.15-től pedig Stephanie és Elektra dj-party lesz a nagysátorban. 

Vasárnap ugyanitt az Alma Együttes lép fel, 15 órától a HandaBanda zenekar, 16 órakor a Herendi Taekwondo Egyesület, majd 16.30-tól slágerkoktél indul Birkás Balázzsal. 17 órakor a Sparkie Dance School lép fel, 17.30-kor A mágia nagymesterei műsorát élvezheti a közönség, 19 órakor a Hősök koncertezik, 21 órától pedig a Session – Led Treppelin Tribute. A rendezvényt mindhárom nap kiegészítő programok gazdagítják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában