Belvárosi forgatag

2024.07.22. 18:00

Hűsítő italok és rockzene a pápai belvárosban

Koktél- és limonádéparti, meghosszabbított nyitvatartás, extra kedvezmények és rockzene várta a pápai sétálóutca látogatóit. Az önkormányzat és a belvárosi üzletek összefogásának eredményeképp ismét sikerült élettel megtölteni a Kossuth utcát.

Haraszti Gábor

A tavalyi, adventi időszakban kezdődött az azóta már sikertörténetté vált együttműködés: az üzlettulajdonosok példaértékű összefogásának és az önkormányzat támogatásának köszönhetően elindult a Belvárosi forgatag a Kossuth utcán elnevezésű programsorozat.

A belvárosi forgatag vendége a Stage Pass zenekar volt
A Belvárosi forgatag vendége a Stage Pass zenekar volt
Fotó: Babos Petra

Az ötlet a vásárlók körében is sikert aratott, hiszen sokan vettek részt a programokon, kihasználva a meghirdetett akciókat, tértek be a boltokba vásárolni. A legutóbbi, júliusi alkalomhoz több mint 30 üzlet csatlakozott, melyek hosszabb nyitvatartással, akár 50 százalékos kedvezménnyel várták a vásárlókat.

Mindehhez a Stage Pass zenekar másfél órás koncertet adott, a celldömölki banda ingyen vállalta a fellépést. A zenekar több, klasszikusnak számító rocknótát is eljátszott, nagy sikert aratva a hőséggel dacoló közönség körében. A Kossuth utcai programsorozat a tervek szerint augusztus 9-én folytatódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában