Jövőre nyit újra

2024.07.23. 17:58

A Veszprémi Állatkórház marad, de felújítják

Nem zár be a Veszprémi Állatkórház, más lesz az üzemeltető, aki felújítja az épületet. Augusztus 2-án zárnak, a tervek szerint a jövő év elején nyitnak újra.

Juhász-Léhi István

"Nem megszűnik, hanem megújul a Veszprémi Állatkórház! Az épület nagyon rossz állapotban van, így teljes körű felújításra szorul, azt követően pedig ismét állatorvosi rendelőként funkcionál majd", írta hivatalos Facebook-oldalán Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője.

Csak ideiglenesen zár be az Ady Endre utcai épület
Forrás: Google Maps

A Veszprémi Állatkórház ügyének előzménye annyi, hogy a napokban a közösségi médiában adta hírül a rendelő, hogy megszűnik az állatkórház, a gyógyszertár, ráadásul az utolsó rendelési napjuk augusztus 2-a. Azóta a kórház oldala pontosította a posztot. 

Az viszont igaz, hogy más lesz az üzemeltetője az épületnek, amely nincs jó állapotban, ezért az új fenntartó, Pásztor István vállalta, felújítja az állatkórházat, amely információnk szerint a jövő esztendő elején nyit újra a Kedvenc Állatorvosi Rendelő gondozásában.

A további részletek kapcsán keressük Pásztor Istvánt, amint elérjük, válaszait megosztjuk olvasóinkkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában