Választás 2024

2024.06.09. 11:20

A háborúból ki akarunk maradni

Ovádi Péter, Veszprém megye 1-es számú választókörzetének fideszes jelöltje 10 órakor adta le voksát a veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskolában.

Juhász-Léhi István

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Hogy sikerült az Egymillió találkozás napja, és ennek tükrében mire számít a mai napon? – kérdeztük a képviselőt.

Ovádi Péter ezúton is megköszönte minden aktivistának, aki részt vett a kampányban, és arra buzdított mindenkit, hogy éljen demokratikus jogával és menjen el szavazni. 

– Az elmúlt öt év eredményeire minden veszprémi büszke lehet, ezt párthovatartozás nélkül állíthatjuk. A tavalyi év hatalmas siker volt, hiszen Európa kulturális fővárosa lehettünk, ami nagyban köszönhető Porga Gyula polgármesternek. Rengeteg fejlesztésről számolhatnánk be, hogy mi készült el, milyen épületek újultak meg, ám én mégis egyet emelnék ki: a veszprémi közösség még erősebb lett. Ezt a közösséget kell nekünk megtartanunk a következő öt évben is. Erre garancia Porga Gyula és csapata – fogalmazott Ovádi Péter.

Kiemelte, Porga Gyula polgármester nem az árkokat bővíti, hanem betemeti őket.

– Az európai uniós választásnak pedig egyértelmű a tétje, hogy amióta az orosz–ukrán háború zajlik, egyedül Magyarország állt ki amellett, hogy béke kell, és azonnali tűzszünet. Sajnos Európában nagyon kevesen gondolják így, hiszen az Európai Unió többéves háborútervet fogalmazott meg – jelentette ki Ovádi. – A háborúból ki akarunk maradni, nekünk egyértelmű az üzenetünk, hogy béke kell mindenáron, és tűzszünet. A Fidesz–KDNP-nek minél több képviselőt kell küldenie az Európai Parlamentbe azért, hogy ez a hang mindenhova eljusson. Ezért drukkolunk, és ezért kérem, hogy mindenki jöjjön el szavazni. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában