Helyi közélet

2023.11.27. 06:55

Nyugdíjasok vetélkedtek Petőfiről Ajkán

Petőfi vetélkedőt tartott a Nagy László Városi Művelődési Központban a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Veszprém Vármegyei Egyesülete november 25-én.

Tisler Anna

A rendezvényre öt csapat érkezett, Veszprémből és Ajkáról. A négyfordulós vetélkedő kérdéseit az ajkai  Paksa Rudolf állította össze. 
A négy fős csapatok totót töltöttek ki, majd vidám, játékos feladatok következtek. A csapatoknak előre  kellett készülni  egy szabadon választott költeményhez készült illusztrációval. Az egyik feladatban verset is írtak, melyekről Paulics István, a zsűri elnöke elmondta, hogy jól sikerültek. 

Első helyen a Veszprémi Laczkó Dezső Pedagógusi Nyugdíjas Klub 1-es csapata végzett, második lett a padragkúti Jó Szerencsét Nyugdíjas Klub, harmadik az ajkai Esély Klub, a negyedik a Laczkó Dezső  Nyugdíjas Klub kettes csapata, míg az ötödik helyen az ajkai Pedagógus Nyugdíjas Klub végzett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában