Zenés torna, játékos feladatok és futóverseny

2023.10.14. 12:00

Egy sportos nap a Rózsában

Veszprém Idén a Veszprémi Rózsa Úti Általános Iskola minden osztálya és pedagógusa, sőt, az iskola csaknem valamennyi dolgozója is csatlakozott az európai diáksport napja rendezvényhez.

Veol.hu

A nap bemelegítéssel kezdődött, majd zenés tornával folytatódott az udvaron

Forrás: iskola

A diákönkormányzat kezdeményezésére megszervezett sportos nap az iskola előtti udvaron zenés tornával indult Szauder Rita vezetésével: a bemelegítést követően gyerekek és felnőttek is vidám hangulatban igyekezték elsajátítani az erre a napra készült rövid koreográfiákat. A felső tagozatosok ezután a hátsó udvaron felépített biciklis pályán tesztelhették ügyességüket, az alsósok pedig birtokba vehették a nekik felrajzolt aszfalt akadálypályát, melyet pedagógusok segítségével ötödikes diákok készítettek elő.  

A délután is mozgalmasan telt: 56 diák állt rajthoz a Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola hagyományos futóversenyén. A Deák-futáson a rózsások az előkelő harmadik helyen végeztek az iskolák versenyében, egyéniben pedig Schindler Dóra 2. B és Morvay Soma 5. B osztályos diák 1. helyezést, Schindler Luca 2. B, Gulyás Marcell 4. B és Varsányi Barna 6. B osztályos tanuló 2. helyezést ért el.

Szauder Rita

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában