Cirkusz az egész város

2023.09.21. 08:00

Emberek kardoztak a veszprémi várfalon szerdán este (videó)

Veol.hu

"Jedik" harcoltak a veszprémi várfalon

Fotó: Fülöp Ildikó

Négy ország összefogásával, 25 cirkuszművész részvételével zajlik szeptember 17-23 között a Together! című kortárs cirkuszi előadássorozat, melynek egyediségét adja, hogy az előadások az adott térre komponálva, a közönség bevonásával jönnek létre. Ehhez kapcsolódva szerdán este izgalmas kihívással néztek szembe a művészek. Az Óváros térről indulva és a FOTON Audiovizuális Centrumot körbejárva a várfalon, a Tűztoronynál és a Függőkertben találkozhattunk produkcióikkal. Az előadás során a közönség egy vonuló csoportként élte át a történetet és fedezte fel a tér izgalmas pontjait a cirkuszi produkciók által.

Szeptember 22-én, pénteken a Jutasi Piknik és Olimpia részeként Eleven cirkuszi múzeum várja az érdeklődőket, A Nagy Fináléra szombaton, 23-án kerül sor a Kossuth utcán, a Lordok Házánál, ahol az artisták legnagyobb „dobására” és ugrására kerül sor, hogy elnyerjék a veszprémiek és az ide látogatók szívét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában