Fraszt András az Év Veszprémi Polgárőre (videó)

2021-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példaértékű polgárőri munka elismeréseként Fraszt András részére az Év Veszprémi Polgárőre díjat adományozott – tájékoztatta a Naplót az önkormányzat.

Juhász-Léhi István

A laudációban azt írják, hogy Fraszt Andrást a szenvedélye hozta közel a polgárőrséghez, 2017-ben mint motoros polgárőr lépett be a szentgáli egyesületbe. 2019-ben, a technikai feltételek megteremtése után csatlakozott a gyulafirátóti egyesülethez, hogy motoros polgárőri feladatokat lásson el.

Azóta az egyesület és az Országos Polgárőr Szövetség Motoros Tagozatának tagjaként tavasztól őszig rendszeresen teljesít közös szolgálatot a városi rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság motoros rendőreivel a város és a megye egész területén. Számos rendezvény, köztük sportesemények, versenyek biztosításában vesz részt.

Az Országos Polgárőr Szövetség által szervezett motoros találkozók és vezetéstechnikai képzések állandó résztvevője. Motoros polgárőri tevékenységén túl minden városi feladat során lehet rá számítani. Gyakran teljesít közös szolgálatot a város körzeti megbízottjaival. Munkáját a rendőrség is ismeri és elismeri.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában