határozottan és pontosan

2021.01.15. 07:00

Városi elismerés a vízgépészeknek

Pro Meritis éremmel tüntették ki a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vízgépészeti csoportjának tagjait a közelmúltban.

Marton Attila

A díjátadás résztvevői. Első sor: Horváth István, Porga Gyula polgármester, Kukoda Imre, Puskás János. Második sor: Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója, Kővári László Ferenc, Salga Balázs, a VKSZ városgazdálkodási igazgatója, Víg József

Forrás: Önkormányzat

A díjat az intézményüzemeltetésben, valamint a veszprémi polgárok érdekében végzett kimagasló munka elismeréseként vehette át Horváth István, Kővári László Ferenc, Kukoda Imre, Puskás János és Víg József Porga Gyula polgármestertől. Mind az öten immár 30 éve dolgoznak Veszprém intézményüzemeltetésében. A Március 15. utcai uszoda mellett a Báthory István Általános Iskola tanuszodájának problémamentes üzemeltetése is az ő szakmai munkájukat dicséri.

A díjátadás résztvevői. Első sor: Horváth István, Porga Gyula polgármester, Kukoda Imre, Puskás János. Második sor: Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója, Kővári László Ferenc, Salga Balázs, a VKSZ városgazdálkodási igazgatója, Víg József Fotó: Önkormányzat

 

A méltatásuk szerint az uszodaüzemeltetésben óriási tudást halmoztak fel, amelyet az évek és a technológia változásának előrehaladásával folyamatosan szinten tartottak és frissítettek. Feladataikat mindig határozottan és pontosan végzik. Munkabírásuk kiváló, szükség szerint munkaidőn túl, szabadidejükből is hajlandók időt áldozni egy-egy probléma megoldására. Az ügyfelekkel történő kapcsolattartásuk korrekt és tiszteletteljes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában