kezdőrúgás

2018.03.27. 20:04

Új sportpályát avattak Csajágon

Több mint 15 millió forintból újították fel a település általános iskolájának sportpályáját, amelyet ünnepélyes keretek között adtak át hétfőn.

Horváth Gábor

A gyerekek azonnal kipróbálták az új sportpályát, amelyet Kontrát Károly államtitkár adott át hivata-losan Fotó: Pesthy Márton/Napló

Új, korszerű rekortán burkolatú sportpályát kapott a Csajági Református Általános Iskola a minap. A közel 15 millió forintos pályázati forrásból és több mint két és fél milliós önkormányzati önerőből megvalósult fejlesztést Kontrát Károly parlamenti államtitkár adta át.

A gyerekek azonnal kipróbálták az új sportpályát, amelyet Kontrát Károly államtitkár adott át hivatalosan Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az ünnepségen köszöntőt mondott Verebélyi Zoltán polgármester, az intézményfenntartó Csajági Református Egyházközség képviseletében Dusicza Ferenc tiszteletes, valamint Máhrné Imrei Mária iskolaigazgató. Az eseményre a diákok verssel, énekkel és tornabemutatóval készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában