Körözés

3 órája

Nehezen tájékozódó, idős asszonyt keres a rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 85 éves nő megtalálása érdekében.

Veol.hu

Az Ajkai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Tóth Imréné eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt 85 éves nő 2024. október 16-án 17 óra körül egy szőci szociális intézményből ismeretlen helyre távozott. Időben és térben nehezen tájékozódik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Eltűnt Tóth Imréné
Eltűnt Tóth Imréné 

Tóth Imréné kb. 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja őszes, vállig érő és szemüveget hord. Eltűnésekor lila szövetkabátot és fekete nadrágot viselt.

Az Ajkai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható idős hölgyet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen (Ajka, Rákóczi Ferenc utca 1.) vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentes segélyhívó számon - közölte a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában