Elrendelték a letartóztatását

2024.06.28. 13:39

Gazdasági épületben kényszerítette szexre a gyámsága alatt álló tinédzser fiút

Nevelése alatt álló, tizennégy év alatti személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntettének elkövetésével gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság a Veszprémi Járási Ügyészség indítványára.

Veol.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság a családsegítő feljelentése alapján indított nyomozást, melynek jelenlegi adatai szerint a 34 éves, Veszprém vármegyében élő férfi a gyámsága alatt álló tinédzser korú kisfiúval végzett több alkalommal szexuális cselekményt egy gazdasági épületben. A nyomozó hatóság őrizetbe vette a férfit, majd az ügyészség indítványt tett letartóztatására. 

A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az indítvány alapján a szökés veszélyének kiküszöbölése és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében egy hónap időtartamra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges - írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!