Balhé Kemeneshőgyészen

2024.01.26. 18:00

Gáz-riasztó pisztollyal lőtt ismerőseire a vaszari férfi (videó)

A pápai rendőrök elfogták a lövöldöző férfit.

Veol.hu

Forrás: rendőrség

Kemeneshőgyészre kért rendőri segítséget 2024. január 23-án 18 óra 30 perckor egy férfi telefonon, akire a bejelentés szerint rálőttek.

A riadt hívó arról számolt be a rendőröknek, hogy két társával a településen várakoztak egy ismerősükre, hogy a megbeszéltek szerint, egy korábbi nézeteltérésüket tisztázzák.

Az autóval érkező 29 éves vaszari lakos kiszállt a járműből, trágár kifejezésekkel illette, majd megöléssel fenyegette meg a három férfit. Ezután a gáz-riasztó pisztolyából négy lövést adott le a trióra, majd visszaült az autóba és elment. A 29 és 33 éves magyargencsi, valamint a 55 éves kemeneshőgyészi lakosok nem sérültek meg a lövésektől, de riadalmat és megbotránkozást keltett bennük ismerősük tette.

A pápai rendőrök a 29 éves vaszari lakost elfogták, a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, majd– őrizetbe vétele mellett - garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!