24 óra krónikája

2023.09.01. 09:17

Körözött férfit fogtak el a rendőrök a veszprémi autóbusz-pályaudvaron

A járőrök augusztus 31-én 13 óra körül a veszprémi autóbusz-pályaudvaron igazoltattak egy 18 éves somlóvásárhelyi lakost - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Az intézkedés alkalmával megállapították, hogy a férfi ellen az Ajkai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és a büntetést az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta. Az egyenruhások a körözött személyt ezután előállították, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték.

A vármegyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és tizennégy személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Három embert állítottak elő, közülük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!