Összefoglaló

2021.12.28. 18:27

Csőtörés, kéménytűz és fának csapódott autó - Hétfőn is több helyen segítettek a tűzoltók Veszprém megyében

Hétfőn egy balesetnél avatkoztak be a tűzoltók, vízeltávolítást mellett kisebb tüzeket is eloltottak.

veszprem.katasztrofavedelem.hu

Forrás: illusztráció

Csőtörés miatt közel hatvan centiméter magasan állt a víz a káptalanfai óvoda pincéjében. A sümegi önkormányzati tűzoltók szivattyúval távolították el. Személyi sérülés nem történt. 

 

Kéményben lerakódott korom égett Bakonyoszlopon, egy Kossuth utcai családi háznál. A zirci önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók a vegyes tüzelésű kazánból a parazsat eltávolították, majd átvizsgálták a kéményt és kéziszerszámokkal megtisztították az izzó kürtőt. Felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy a kéményt felülvizsgálatig ne használják. A lakók nem sérültek meg az eset során. A házban nem volt alternatív fűtési mód, ezért a három lakó átmenetileg rokonokhoz költözött. 

 

A pápai Külső Veszprémi úton, egy kereskedelmi épület mögött szemetet égettek. A helyi hivatásos tűzoltók vízsugárral avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt. 

 

Lecsúszott az útról, ott egy fának csapódott és az oldalára borulva állt meg egy személyautó a 77-es főúton, a nemesvámosi elágazás közelében. A járműben egy ember utazott, őt a veszprémi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, és átadták a mentőknek. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!