Elismerő oklevelet adtak át a várpalotai őrnagynak

A rendőrség napja alkalmából elismerő oklevelet adott át a napokban Csepely Balázs rendőr őrnagynak a várpalotai polgármesteri hivatalban Campanari-Talabér Márta és Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselője.

Szabó Péter Dániel

Csepely Balázs, aki egy éve látja el a rendészeti osztályvezetői feladatokat Várpalotán, átveszi az elismerést

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Csepely Balázs a Várpalotai Rendőrkapitányságon 2020. április 1. óta tölti be a rendészeti osztályvezetői feladatot. Előtte a Fejér Megyei Rend­őr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának kiemelt főelőadója, sajtóreferense volt.

Az elmúlt esztendőben végzett kiemelkedő munkájáért vehette át a várpalotai rendőr őrnagy azt az elismerést, melyet a rendőrség napja alkalmából nyújtanak át országszerte az arra érdemes rendőrségi dolgozóknak. A díjat Campanari-Talabér Márta és Kontrát Károly or­szág­gyűlési képviselő nyújtotta át Csepely Balázsnak.

Várpalota polgármestere szerint a korábbi időszakban is jó kapcsolatokat ápolt a helyi önkormányzattal a Várpalotai Rendőrkapitányság, ám a koronavírus-járvány elmúlt egy esztendejében ez még szorosabbá vált.

– Ugyan nehéz időszakot éltünk át együtt, ám pozitívum, hogy az összetartás jellemezte és jellemzi a várost az elmúlt egy évben, igaz ez a Várpalotai Rendőrkapitányságra is. A helyi operatív törzs ülésein is egyeztettünk a feladatokról, de ha szükség van rá, napi szinten is folyamatosan kommunikálunk a rend­őrkapitánysággal – mondta el Cam­pa­nari-Talabér Márta, aki szerint jó helyre került az elismerő oklevél.

Csepely Balázs, aki egy éve látja el a rendészeti osztályvezetői feladatokat Várpalotán, átveszi az elismerést
Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Csepely Balázs a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán rendészeti igazgatás–közrendvédelem szakon diplomázott. Családjában hagyománya van a hivatásos állományú szolgálatnak, így nem volt idegen tőle a rendőri hivatás sem.

– Egy éve vagyok Várpalotán rendészeti osztályvezető, ezért is hatalmas megtiszteltetés számomra ez az oklevél. Úgy érzem, a lehetőségeinkhez mérten sokat tettünk és teszünk azért, hogy közelebb hozzuk a lakossághoz a rendőrséget. Ez a díj nemcsak az én érdemem, a beosztottak, munkatársak elismerése is egyben – mondta el a rendőr őrnagy.

Laudációja szerint Csepely Balázs feladatait folyamatosan javuló eredményességgel, kiemelkedő szakmai tudással, példamutató szorgalommal és humánus vezetői hozzáállással látja el. Vezetésével a rendészeti osztály személyi állománya magas színvonalon biztosítja a város közterületeinek rendjét, a közlekedés biztonságát, a lakosság szubjektív biztonságérzetét biztosító, szélsőségektől mentes közrendet. Szorgalmával, a feladatokhoz való hozzáállásával példát mutat vezetőtársainak és az állománynak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!