Volt házastársával erőszakoskodott, pénzbüntetésre ítélték

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt a bíróság 120 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta azt a férfit, aki erőszakoskodott volt házastársával.

Mátételki András

A törvényszék sajtóosztályától megtudtuk, a vádlott válása után rendszeresen elvitte magához a kislányát, így történt ez tavaly decemberben is. Amikor hazaértek, a volt házastársa kijött a házból, ekkor a 40 éves apa felszólította a gyerekét, hogy menjen fel a lakásba, míg ő vált pár szót volt feleségével.

A vádlott a bejárati ajtó elé állt, majd közölte az asszonnyal: addig nem engedi fel, míg nem törli a közösségi felületről közös fotóikat. Mivel az asszony a kérésnek nem volt hajlandó eleget tenni, a férfi élettársa is bekapcsolódott a heves vitába. Trágár szavak röpködtek a levegőben, majd a nő, a másodrendű vádlott, az ajtóhoz szorította az asszony kezét, majd ő is követelte a fényképek törlését. A nézeteltérés lökdösődéssel zárult.

A 35 éves győri nőt a bíróság egy évre próbára bocsátotta. A büntetővégzés jogerős.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában