Rendőrség

2020.12.18. 08:31

Hét személyt állítottak elő az elmúlt huszonnégy órában a megye rendőrei

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Forrás: Illusztráció

A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe, négy embert fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján, további egyet ittas járművezetés miatt – írja a police.hu. Hét személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

A tapolcai járőrök egy 45 éves súri lakost állítottak elő a helyi kapitányságra 2020. december 17-én 12 óra 10 perckor. A férfi egy üzletből különböző szerszámgépeket akart ellopni. A bolt biztonsági őrei feltartóztatták a súri lakost a járőrök kiérkezéséig. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi ellen a Kisbéri Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki pénzbírság meg nem fizetése miatt, majd a körözött személyt előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A kiszabott bírságot egy hozzátartozója befizette, a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök a férfit szabálysértési őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!