a közbiztonság érdekében

2018.09.18. 11:33

Lovas rendőrök járőröztek Várpalotán

Együtt teljesítettek szolgálatot a Készenléti Rendőrség és a Balatonkenesei Rendőrőrs lovas járőrei a Várpalotai Rendőrkapitányság illetékességi területén, mondta el Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

A Készenléti Rendőrség lovas alosztályától Vasas Ádám rendőr őrmester Volga nevű lovával és a Balatonkenesei Rendőrőrs állományából Budai Tibor rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott, szintén a Készenléti Rendőrség állományához tartozó Reménnyel látott el szolgálatot 2018. szeptember 12-én a várpalotai térségben, Várvölgyben és a Baglyas szőlőhegyen azzal a céllal, hogy megelőzzék a közterületi szabálysértéseket, illetve a bűncselekményeket.

Fotó: rendőrség

A szüret alatt a lovas járőrök a közbiztonság érdekében az autóval nehezen megközelíthető területeket ellenőrizték, amit az emberek szívesen fogadtak. A rendőrök fokozottan figyelték a turistaútvonalakon kialakított pihenőket, emellett a járőrözés célja a garázdaság, a rongálás, valamint az illegális hulladéklerakás és környezetszennyezés megelőzése is volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában