hét ittas sofőr is horogra akadt

2018.07.27. 15:01

Egy nap alatt két körözöttet fogtak Várpalotán

Nem unatkoztak a rendőreink az elmúlt 24 órában sem.

Képünk illusztráció.

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – adja hírül a police.hu.

A rendőrök három személyt vettek őrizetbe, tizenegy főt fogtak el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Hét embert állítottak elő, valamennyiüket ittas járművezetés miatt.

A járőrök 2018. július 26-ára virradó éjszaka a 8-as számú főúton, Várpalota határában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 27 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrrel szemben a Várpalotai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, továbbá járművezetés eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé. A férfit a járőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

A rendőrök 2018. július 26-án 17 óra körül Várpalota egyik utcájában igazoltatták azt a 49 éves helyi lakost, aki ellen a Várpalotai Rendőrkapitányság szintén körözést bocsátott ki. A férfi a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért az illetékes bíróság a büntetést elzárásra változtatta. A körözött személyt – előállítását követően – a járőrök a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!