ingatlanbazár.hu

2021.07.17. 11:30

A hét ingatlana: egy exkluzív villa Balatonalmádi csúcsán!

A 230 nm-es, eladó ház és birtok mélyvörös bútorokkal, drapériákkal igazi színházi hangulatot áraszt. Az íves belső lépcső, az elmélyült olvasásra hívó emeleti könyvtár kapcsán, mintha egy izgalmas, rejtélyes darabba csöppenne az ember. A hűs, kék vizű medence azonban emlékezteti az embert, hogy bár lehet, álmodik, ez mégis valóság!

“Igényes, állandó lakhatásra is alkalmas, családi ház a hegytetőn. Balatonalmádi legszebb részén, csodálatos környezetben, erdő szélén, hatalmas tölgyfák árnyékában elterülő 2549 m2-es birtok lehet most az Öné. A 2012-ben magas színvonalú anyagokból épült, 230 m2-es exkluzív villából gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

A 2 szintes ingatlan helyiségei: Földszint: tágas, napfényes nappali, étkező-konyha, 2 hálószoba, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, szélfogó. A nappaliból kilépve déli fekvésű panorámás teraszra érünk. Az emeletre elegáns tölgyfa lépcső vezet, amelynek helyiségei: nappali panorámás erkéllyel, sarokkádas fürdőszoba, 1 hálószoba erkéllyel, 1 hálószoba gardróbbal és erkéllyel, olvasósarok beépített könyves-szekrénnyel, külön WC mosdószekrénnyel. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!